Karakteristikat Tona

Opsione në Chat

Telefonata Audio/Video

Krijoni thirrje video me miqtë dhe familjen me një klikim!

Akses Për Vizitorët

Vetëm me një username mund të bëheni pjesë e grupeve publike.

Kriptim E2E

Vetëm përdoruesit komunikues mund të lexojnë mesazhet.

Vërtetim Me Dy Faktorë

Sistem sigurie i cili kërkon verifikim pas vendosjes së fjalkalimit.

Screen/File Sharing

Shpërndarje direkte e ekranit ose dosjeve tuaja mes miqve.

LiveChat

Asistenc online prej suportit tonë në çdo moment.

Platformat e Chatit

Filloni të përdorni Shqipëria.Chat

Të gjitha opsionet e komunikimit në një aplikacion të vetëm. Përmirësoni komunikimin tuaj online sot duke përzgjedhur atë çfarë i plotëson shërbimet që një portali i duhen sot.

Të besuar nga krijuesit e përmbajtjes në të gjithë botën

Eksperienc e Re

Të gjitha opsionet brenda një aplikacioni.

Ky chat funksionin i gjithi në HTML5. Në krahasim me chatet e tjerë që bazohen në "Java", dhe "Flash", të cilët ngarkojnë kompjuterin, apo telefonin tuaj. Për këtë arsye edhe browserat si Chrome, Mozilla, Safari, edhe Opera, nuk pranojnë më "Flash" në produktin e tyre.

Provojeni Tani...
Chat Room

Çfarë e bën këtë chat ndryshe nga të tjerët.

Këtu ju mundeni të krijoni grupe tuaja private ose publike si dhe të ftoni antarë të chatit si dhe miqtë tuaj të bëhen pjesë e diskutimeve tuaja.

Platforma Të Tjera

Instaloni Aplikacionin Në Laptopin/Desktopin Tuaj

Aplikacioni Shqiperia.Chat është i disponueshëm gjithashtu në tre platformat më kryesore në desktop dhe laptop.

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Doni të pysni për diçka
tek ne?

A më duhet të regjistrohem për t'a përdorur chatin?

Jo domosdoshmërisht është e nevojshme për regjistrim pasi ne ofrojm akses për përdorim dhe për personat që nuk e kanë kryer akoma regjistrimin por nuk mund të shkruajn ose të krijojn dhoma të reja.

A ka pages për përdorimin e shërbimeve?

Chati është krijuar në mënyrë të tillë ku çdo përdorues i regjistruar mund të përdorë çdo funksion ka asnjë pagesë. Çdo shërbim është falas.

Nuk po regjistrohem dot?

Në raste të tilla mund të shikoni videon në menun Rreth Nesh ku ndodhen hapat e nevojshme për regjistrim. Nëse përsëri hasni probleme mund të na kontaktoni dhe stafi jonë do t'ju siguroj informacionin e duhur.

Çfarë sigurie ofrohet për përdoruesit?

Mesazhet e nisura janë të gjitha të kriptuara. Shërbimi ynë i sigurt i mesazheve është i menjëhershëm dhe përdoret pa u lidhur direkt në ueb por duke u transmetuar nëpërmjet mjediseve të tjera me siguri të lartë.

Përdorues Aktiv

Na besoni dhe mos ngurroni të provoni shërbimin tonë

1 250

10000

Vizitorë nga e gjithë bota

50

Grupe me persona aktiv

20

Persona që punojn për pjesën e design

15

Persona për asistencë teknike