Rreth Shqiperia.Chat

Shqiperia.chat është e vetmja platformë Shqiptare e cila jep mundësin të gjithve të shkëmbejnë eksperiencat e tyre në fusha të ndryshme, kundrejt një komunitet te caktuar Shqip-Folës.

Paraqitja e thjeshtë ju jep mundsësinë të përshtateni lehtë. Platforma ofron shumë funksione përveç atyre bazike si telefonatat me zë, me video si dhe emoji, krijimin e grupeve publike dhe ofrimin e siguris së lartë në biseda.

Shqiperia.chat Komuniteti Shqiptar Online.

Vendndodhjet e Zyrave

Adresat për kontakt në secilin qytet.

Tiranë, Shqipëri

Shëtitorja Murat Toptani 2, Tiranë 1001, Shqipëri

Vlorë, Shqipëri

Rruga Kosova 2, Vlorë 9401, Shqipëri