Mundesuar Nga:

Cfarë do të gjeni në këtë chat

Chat ne Grup

Chatoni më grupin tuaj të preferuar.

Shkëmbeni imazhe Giphy

Sistemi ofron miliona Ghipy, mjafton vetëm të zgjidhni.

Krijo #dhoma publike apo private

Të gjithë mund të krijojnë #dhomen e tyre.

Dërgoni Foto ose Video

Ngarkoni në cdo kohë një imazh apo video.

Video Chat

Chatoni në grup apo privat me video chat.

Shkëmbeni emojy

Në cdo kohë sistemi njeh cdo emojy nga ju.

image

A më duhet të regjistrohem ?

Jo Domozdoshmerisht, Mund të chatoni edhe pa u regjistruar, përdoruesit që hyn në chat pa regjistrim, mund të bisedojnë me këdo, por nuk mund të krijojnë #dhoma, nuk mund të kën beckup të bisedave, si dhe shumë privilegje të tjera që i perkasin vetëm një përdoruesi të regjistruar "Por KUJDES ! Ju nuk mund të chatoni nga APP pa qën të regjistruar.

Chato Tani
image
image
image

Cfarë ka ky chat më shumë se të tjeret?

Sepse Ky chat funksionin i gjithi në HTML5. Në krahasim me chatet e tjerë që bazohen në "Java", dhe "Flash", të cilët ngarkojnë kopjuterin, apo telefonin tuaj. Për këtë arsye edhe browserat si Crome, Mozilla, Safari, edhe Opera, nuk pranojnë më "Flash" në produktin e tyre.

Rreth Shqiperia.chat

Njihuni Me Ekspertet Tane

image

Turi

CEO & Founder
image

Eni Prince

CEO & Founder
image

Ardit

CEO & Founder
image
Shkarkoni Aplikacionin

Shkarkoni tani Shqiperia.chat në

Lajmet e Fundit

Kjo platformë është e mundur në cdo dispozitiv dhe ofron thjeshtësi, shpejtësi, dhe siguri

Chatoni Tani
image
image
image
image